miercuri, 18 mai 2011

Cura de slabire lejera


In general se spune despre o cura ca: cu cat o cura de slabire este mai durai, cu atat cura de slabire va fi mai eficienta. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca se poate obtine acelasi efect daca folosim cateva trucuri lejere care odata aplicate, duc la aceleasi rezultate.

Ei au sintetizat aceste trucuri in 7 reguli care constituie baza curei de slabire lejera.
1. Bea cateva cani de ceai verde. (subiectii care au consumat ceai verde au ars mai multe calorii decat cei carora li s-a aplicat placebo)

2. Profita de ticurile pe care le ai. (persoanele au fost rugate sa se mai abtina in a face miscarile nervoase, repetate pe care toti le facem in felul nostru si in cantitati diferite. Rezultatele studiului care a durat 8 saptamani au aratat ca greutatea pe care au castigat-o subiectii a fost in medie de 5 kilograme)

3. Nu sari peste micul dejun. Cand te trezesti metabolismul este foarte incetinit. (daca nu mancam de dimineata, corpul va ramane in stare de “hibernare” si va arde in consecinta mai putine calorii)
4. Controleaza temperatura locului in care petreci mai mult timp. (daca temperatura este mai scazuta sau mai ridicata, organimsul consuma calorii pentru a mentine corpul la valorile normale. Ar fi benefic sa mentii temperatura mai calda putin in timpul verii si mai rece putin in timpul iernii fara a face o diferenta prea mare)

5. Condimenteaza-ti mancarea. (in Japonia sa aratat ca persoanele care si-au adaugat 10 grame de ardei iute rosu in mancare, au ars mai multe calorii pe parcursul a 30 de minute dupa ce au mancat)

6. Fa exercitii de forta si rezistenta. Dupa varsta de 20 de ani, femeile pierd cate aproximativ un kilogram din cantitatea musculara pe an. (aceasa pierdere poate fi motivul pentru care femeile se ingrasa cu 7 kilograme aproximativ la fiecare 10 ani)

7. Fa miscare cat mai multa. Miscarea va creste nivelul arderii caloriilor. Conteaza atat durata cat si intesitatea miscarilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu